nextopmodelxd
203 photos   1944 visits

Cristian_Roxana

Varsta:
25 ani
Localitate:
Bacau
Zodie:
Scorpion
Inaltime:
1,80 m
Greutate:
60 kg
Despre:
Incep prin a ma descrie ca fiind o persoana sufletista, in acelasi timp rezervata fata persoanele pe care le intalnesc pentru prima data, retinuta in a trage concluzii pripite fata de ceilalti la prima vedere. Urasc nedreptatea, atat manifestata fata de propria-mi persoana, cat si fata de cei din jur. O alta latura a mea este ca sunt o fire foarte impulsiva, de cele mai multe ori, in detrimentul meu. Consider ca suntem datori in a ne urma visele, in a ne implini destinele. Sper din tot sufletul sa pot la randul meu sa contribui la o lume mai buna pentru generatiile ce vor urma. Cred ca singura putere reala pe care o avem asupra celorlalti este puterea de a ajuta.
De ce particip:
Unul din regretele cele mai mari cu care trait pana in prezent a fost acela de a nu-mi fi urmat visul. O cariera in modeling este visul pe care l-am avut inca din copilarie, dar pentru care nu am fost dispusa sa renunt la principii fundamentale ale sistemului de valori care ma definesc. Consider ca mi s-a oferit o sansa reala de a-mi realiza visul exact in momentul in care aveam mai multa nevoie! Prefer sa traiesc cu regretul de a nu fi reusit sa realizez ce mi-am propus decat cu acela de a nu fi inc
botezatu116997
botezatu116997
botezatu117002
botezatu117002
botezatu117010
botezatu117010
botezatu117020
botezatu117020

Comments • 0
Name:No comments yet.
Send message Back You can't send an empty message! HTML code is not allowed. Message was not send for security reasons. Please contact us. Message not sent, possible spam. There was a problem while sending the message, please try again. Message sent.