203 photos   12247 visits

Cristian_Roxana

Varsta:
25 ani
Localitate:
Bacau
Zodie:
Scorpion
Inaltime:
1,80 m
Greutate:
60 kg
Despre:
Incep prin a ma descrie ca fiind o persoana sufletista, in acelasi timp rezervata fata persoanele pe care le intalnesc pentru prima data, retinuta in a trage concluzii pripite fata de ceilalti la prima vedere. Urasc nedreptatea, atat manifestata fata de propria-mi persoana, cat si fata de cei din jur. O alta latura a mea este ca sunt o fire foarte impulsiva, de cele mai multe ori, in detrimentul meu. Consider ca suntem datori in a ne urma visele, in a ne implini destinele. Sper din tot sufletul sa pot la randul meu sa contribui la o lume mai buna pentru generatiile ce vor urma. Cred ca singura putere reala pe care o avem asupra celorlalti este puterea de a ajuta.
De ce particip:
Unul din regretele cele mai mari cu care trait pana in prezent a fost acela de a nu-mi fi urmat visul. O cariera in modeling este visul pe care l-am avut inca din copilarie, dar pentru care nu am fost dispusa sa renunt la principii fundamentale ale sistemului de valori care ma definesc. Consider ca mi s-a oferit o sansa reala de a-mi realiza visul exact in momentul in care aveam mai multa nevoie! Prefer sa traiesc cu regretul de a nu fi reusit sa realizez ce mi-am propus decat cu acela de a nu fi inc
botezatu116997
botezatu116997
botezatu117002
botezatu117002
botezatu117010
botezatu117010
botezatu117020
botezatu117020

Comments • 0
Name:No comments yet.
Send message Back You can't send an empty message! HTML code is not allowed. Message was not send for security reasons. Please contact us. Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Message not sent, possible spam. There was a problem while sending the message, please try again. Message sent.