203 photos   12247 visits

Sara_Magurean_X

Thaomne Deci Nu o Suport :]]Esti praf, fetito ! Te crezi superioara si asta te face sa cazi in penibil. Daca tot nu-ti place sa socializezi, fiindca te crezi prea buna pentru conversatie, atunci taci din gura definitiv. Ma plictisesc figurile tale de printesa care se crede mai presus ca celelalte. Mai bine vezi-ti tu de bagaje, ca esti pe faras ! Esti urata, ai nasul mare si doar Photoshopul mai scoate ceva din tine ! Du-te acasa, pa !

Varsta:
16 ani
Localitate:
Resita
Zodie:
Rac
Inaltime:
1,73 m
Greutate:
53 kg
Despre:
Sunt o persoana careia ii place munca,si nu o intelege ca pe un efort ci ca pe un mijloc de promovare;De obicei sunt o persoana calma si destul de toleranta.Singurele lucruri pe care ma bazez sunt calitatiile mele si o buna gandire.Iubesc animalele si sporturile de iarna.Imi place sa calatoresc,si sper ca intr-o zi sa ´´cuceresc´´ si restul tarilor care au ramas nevizitate pentru a ´´gusta´´ din cultura civilizatiilor ,si desigur ca orice fata pot petrece ore in sir la cumparaturi.
De ce particip:
Particip la acest concurs deoarece vreu sa imi construiesc o cariera ca model international ,Iubesc modelingul si fashionul si cred in el de aceea consider ca acest concurs este ,,scoala ´´de care aveam nevoie si tot odata pragul indeplinirii idealului meu.

LOL Ce bine imi pare ca a iesit din concurs . Era o proasta o taranca!! Thoamne..In fine debeea astept sa iasa si Adela si dupa va fii competitie adevarata!!
botezatu116724
botezatu116724
botezatu116740
botezatu116740
botezatu116754
botezatu116754
botezatu116772
botezatu116772

Comments • 7
Name:OLyy 19 February 2011  
Tot ce a zis ea [sara] despre fete cand au crticato ca nu socializa.. e adevarat si corect! :p
[reply]
OLyy 19 February 2011  
Si sara are dreptate ca dc sa vb cu ele ca sunt concurente =))
[reply]
OLyy 19 February 2011  
Dupa ce caa sa certat cu alea ca au zis ele ca nu socializeaza.. dar unde le doare pe ele dak ea nu vb?? plus ca Lucia e o pitzipoanca..
[reply]
OLyy 19 February 2011  
E cea mai serioasa =)) problema ta dak nu o suporti =))
[reply]
NexTopModelxd 19 February 2011  
Mad..ff serioasa...Fata asta ii trebuie o educatie..Mahh daca nu cashtigi macar ai cashtigat o prietena ca Lucia si Madalina
[reply]
OLyy 19 February 2011  
Lucia e pitzi..
[reply]
NexTopModelxd 19 February 2011  
Eii sii ??? Mie numi place in mod deosebit Lucia Nici Madalina,Dupa parerea mea cea mai potrivita e sa devina Next Top Model este Alexandra,Dar si Emma
[reply]
Send message Back You can't send an empty message! HTML code is not allowed. Message was not send for security reasons. Please contact us. Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Message not sent, possible spam. There was a problem while sending the message, please try again. Message sent.