203 photos   12247 visits

Inga_Ojog

Varsta:
19 ani
Localitate:
Chisinau
Zodie:
Rac
Inaltime:
1,78 m
Greutate:
57 kg
Despre:
Sunt o fire optimista si vesela. Incerc sa-mi dozez fortele pentru a-mi implini dorintele si visele. Imi place sa duc o viata activa: am urmat cursuri de dans sportiv, am facut teatru si design de interior. In copilarie am practicat gimnastica la sol, paralele si atletism. Printre pasiuni se numara in primul rand modeling-ul, teatrul, imi place sa calatoresc , sa cunosc alte culturi si sa vad locuri noi. Ma simt norocoasa ca am multi prieteni adevarati, pe care ma pot baza si cu care sa-mi petrec agreabil timpul liber. Tin cont mereu de critica sincera a persoanelor din jurul meu, care ma ajuta sa evoluez.
De ce particip:
In urma cu un an, am inceput sa frecventez cursuri de modeling, concursul "Next top model by Catalin Botezatu" fiind o buna ocazie de a pune in evidenta tot ceea ce am invatat pina acum,calitatile mele si nu in ultimul rind personalitatea mea. Aceasta oportunitate imi deschide orizonturi noi in viata si posibilitatea de a invata de la persoanalitati deja consacrate in acest domeniu.
botezatu116380
botezatu116380
botezatu116386
botezatu116386
botezatu116396
botezatu116396
botezatu116407
botezatu116407

Comments • 0
Name:No comments yet.
Send message Back You can't send an empty message! HTML code is not allowed. Message was not send for security reasons. Please contact us. Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Message not sent, possible spam. There was a problem while sending the message, please try again. Message sent.